Coaching

Iedereen wil graag creatief en effectief zijn, maar in de beweging van vonk naar vorm komen vaak haperingen voor. Sommige mensen verliezen door druk en drukte de oorspronkelijke vonk in hun werk. Met mijn reflectieve aard help ik bij het hervinden van zichzelf en hun vuur.

Anderen weten heel goed wat ze te doen hebben en wat ze graag willen realiseren, maar krijgen het niet in de wereld gezet. Met mijn ondernemende en creatieve geest help ik hen de juiste vorm te vinden die hun vonk weerspiegelt.

In individuele coaching en teamcoaching draai ik niet om de zaken heen. Doorgaans is in vijf sessies de creatiedynamiek weer terug.

“Scherp en weloverwogen, inlevend en spiegelend, passie en compassie, onconventioneel en toegewijd. Dat zijn woorden waarmee ik Henk- Jan zou willen typeren. Zoek je een gesprekspartner voor wezenlijke en ingewikkelde vragen die spelen op het grensvlak van je persoonlijke en professionele ontwikkeling, dan is een kennismaking met Henk-Jan beslist van waarde.”

“Henk-Jan heeft ons begeleid in de omslag naar een professioneler leiderschap van ons kindercentrum. Luisterend met zijn hart, doorsnijdend waar nodig, bracht hij ons naar de bron van waaruit wij willen werken.”