QURIOS

QURIOS – professioneel netwerk voor nieuwsgierigen

Doorgaans krijg je alleen wat je vraagt en vind je wat je zoekt. Ik hou ervan om mensen te verrassen met dingen waar ze niet om vragen, maar die wel in een behoefte voorzien. Verrassingen die verdiepen en verrijken. Het zijn ongewone, onverwachte impulsen voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Lijkt het je leuk en leerzaam om in een jaar tijd minstens 8 keer verrast te worden? Sluit je dan aan bij QURIOS, mijn professionele netwerk der nieuwsgierigen. Het is geestverruimend voor jou als mens en professional.

De impulsen variëren van ‘klein, maar fijn’ tot ‘groots en meeslepend’. De ene keer is het een gedicht, een boek of een essay dat je over de post ontvangt. De andere keer is het een uitnodiging voor een inspirerende ontmoeting met een markante mens, een voorstelling met verrijkend nagesprek of een inhoudelijk event over een trending topic. In enkele gevallen door mij gemaakt, in andere gevallen door mij met zorg geselecteerd. Soms aansluitend op de actualiteit, veelal tijdloos. Altijd met een haakje: inspirerend, confronterend en verbindend. Er is geen vooropgezet jaarprogramma. Ik laat me leiden door mijn eigen vondsten en fascinaties, door de gebeurtenissen in de wereld en door de wisselwerking met de leden.

Het lidmaatschap is als een verrassingsmenu in een goed restaurant. Je hebt gehoord dat de keuken uitstekend is, maar wat je te eten krijgt blijft de vraag. Dat de maaltijd voedend zal zijn staat wel vast. De ingrediënten in mijn keuken zijn: inspirerende levensverhalen, (persoonlijk) leiderschap, passie en compassie, sociaal ondernemen, creatie en innovatie, innerlijk ondernemerschap, schoonheid, zingeving en werk, et cetera. De gerechten breng ik op smaak met mijn gastheerschap, geestdrift en eigenzinnigheid.
Ongeveer de helft van de impulsen bestaat uit bijeenkomsten, waarbij je geestverwanten kunt ontmoeten. Zo krijg je de kans om je professionele netwerk uit te breiden met boeiende mensen uit allerhande sectoren en functies.

Het jaarlidmaatschap kost 395,00, exclusief BTW en dan ontvang je de 8 impulsen. Natuurlijk is dat spannend, omdat je niet precies weet wat je kunt verwachten en wat het je brengt. Daarom is de garantieregel na een jaar simpel: niet geïnspireerd, dan zonder discussie geld geretourneerd.

Graag nodig ik je uit om onderdeel te worden van QURIOS. Dan gaan we samen op avontuur. Ik zou het leuk vinden als je aansluit. Mocht je eerst kennis met me willen maken of wil je vragen stellen over mijn aanbod en werkwijze, bel me dan gerust op 06 – 149 666 68.

Henk-Jan Hoefman

Leren van het leven